El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 27 de novembre del 2008

El racó del llibre


Bona tarda, el meu nom és Rosa i com cada setmana us dono la benvinguda al Racó del llibre. Programa que emet Radio Dos 84 cada dijous a les 7 de la tarda des d’Hostalric, en el que parlem de: autors, novetats literàries, els llibres més venuts, llibres de la biblioteca, també comentem un llibre i al final una lectura d’un conte curt que llegirà el nostre col·laborador, en Pep. També vull dir que si us agrada escriure, o comentar algun llibre us podeu posar en contacte amb nosaltres en el e-mail el racodelllibre@yahoo.es o també en el bloc El racó del llibre on podeu deixar el vostre comentari. (Foto, vista aerea d'Hostalric)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, ja he vist que passo a ser col·laboradora del blog, je, je. T'he fet propaganda a la feina, i els companys diuen que hi entraran. Fins aviat.

Rosa ha dit...

Hola Elisenda. Això està molt bé, espero que continuïs col•laborant, ja veus que no és gaire complicat.
Fins aviat.

Anònim ha dit...

Hola, l'Elisenda us ha fet molta propaganda a la feina, així que anirem visitant-vos dovint!

Rosa ha dit...

Moltes gracies Cristina, ja veig que fas cas a les recomanacions de les companyes de feina. En fa molta il•lusió tenir parròquia al blog. Si vols fer alguna col•laboració només has de deixar el comentari. Jo crec que com més persones col•laborin més variades poden ser les recomanacions per les lectures. Animat