El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 27 de novembre del 2008

Contes


John Cheever
Editorial: Proa
Lengua: Catalana
Fecha de publicación: 2007
Páginas: 879

Per primera vegada en català, antologia feta pel mateix autor, que recull una trajectòria de tres dècades.Cheever capta amb gran riquesa de matisos els problemes matrimonials, les aportacions d’una classe mitja que viu per sobre de les seves possibilitats, la soledat dels perdedors, però també els que mantenen la fe per sobre de les misèries.

L’Elisenda diu: El que em va resultar més sorprenent és l'actualitat dels problemes, interessos, dèries, manies, pecats ... que hi suren ja que, es tracta d'unes històries escrites fa 70 anys, però que, gaudeixen de total actualitat. És que sempre cometem els mateixos errors, i per això els relats no han quedat desfasats?Una altra cosa positiva és que sempre hi vas localitzant algun personatge que pots enllaçar amb algun conegut, veí (amb tu mateixa).Un llibre molt recomanable.
Elisenda, gracies pel comentari