El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 d’octubre del 2008

Per què em costa tan aprendre? Trastorns de l'aprenentge


Novetats de la bilioteca

Autora: Anna Sans Fitó
Editorial: Edebé
Temàtica: Educació especial
Llengua: Catalana
Data de publicació: 2008

Estàs sempre als núvols", "no t'hi esforces", "para de moure't!"... Aquestes són algunes de les frases que habitualment senten els nens i joves que, malgrat tenir un nivell d'intel.ligència normal o superior de la resta de la població, no aconsegueixen bons resultants acadèmics.Gràcies a l'avenç de les neurociències, avui sabem que aquests nens i joves poden patir algun tipus de transtorn de l'aprenentatje que ha de ser tractat per evitar possibles conseqüències nefastes a nivell personal i social.Aquest llibre proporciona les pautes concretes per a detectar, diagnosticar i tractar nens i joves que tinguinalgun d’aquests problemes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buen libro. Ayuda a comprender mejor el por que de ciertos comportamientos. Lastima, que el TDAH no este tan comprendido en los colegios.