El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 d’octubre del 2008

Juan José Millás guanya el Premi Nacional de Narrativa amb "El Mundo"

La novel·la "El Mundo" de l'escriptor i periodista valencià Juan José Millas ha estat la guardonada amb el Premi Nacional de Narrativa que atorga el Ministeri de Cultura. Es tracta d'una "autobiografia novel·lada o una novel·la biogràfica" i narra la història d'una noi que descobreix el món després de patir un "tall a la seva vida" i que també va ser guardonada amb el Premi Planeta 2007.
"El Mundo" relata els records de l'autor durant la seva adolescència i joventut i com li va afectar el trasllat de la seva València natal a Madrid. Aquesta obra rep el Premi Nacional de Narrativa després d'obtenir el Premi Planeta. Millás ha dit que hi ha novel·les "que neixen amb gràcia" però "vull suposar que aquesta novel·la està bé des del punt de vista literari