El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 16 d’octubre de 2008

Fernando Savater, guanyador del 57è Premi Planeta amb l'obra "La hermandad de la buena suerte"

16/10/2008
El filòsof i escriptor basc Fernando Savater ha guanyat aquest dimecres la 57a edició del Premi Planeta amb la novel·la "La hermandad de la buena suerte". L'obra, presentada amb el pseudònim de "Patricio", explica la història d'un home molt ric que contracta uns mercenaris per trobar algú que ha desaparegut. En la mateixa vetllada literària, presidida per la infanta Cristina, el jurat ha seleccionat com a finalista l'autora manxega Ángela Vallvey amb la novel·la "Muerte entre poetas". Amb aquest premi, Valley continua la seva carrera ascendent després d'haver guanyat els premis Nadal i Ateneo.
L'obra "Muerte entre poetas" ha permès l'escriptora manxega Ángela Vallvey accedir al lloc de finalista. La novel·la "és un homenatge que em faig gràcies a Agatha Christie" ha dit l'autora. L'obra, com indica el seu títol, tracta d'un assassinat entre un grup de poetes que estan reunits a Toledo
El jurat del premi Planeta ha estat format per Alberto Blecua, Alfredo Bryce Echenique, Pere Gimferrer, Álvaro Pombo, Carmen Posadas, Rosa Regàs i Carlos Puyol. Es van presentar més de 528 obres i s'han escollit 10 finalistes.