El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de juliol del 2008

EL MAGO INOCENTE


Karen Millar

Editorial Via Magna

Llengua castellana
Novel·la juvenil


Entra en el reino de Lur, donde la magia es esgrimida por unos pocos solamente; donde otros son recluidos si osan intentarlo…
Pel que sembla són dues tribus els doranens i els olkens, els doranes han governat Lur, per mitjans de la màgia des que varen haver de marxar de la seva terra natal Morag. Per mantenir les terres protegides els habitants de Lur tenen prohibit utilitzar la màgia i si ho fan són castigats. Un bon dia arriba a la capital de Lur en Gar per fer-se ric, troba feina als estables reials però amb el temps es fa mitjancer entre els doraners i els olkens, la qual cosa li fa guanyar molts diners. Quan estava a punt de marxar, sent a dir que ha de néixer un Mag Innocent, aquest fet li donarà un gir a tota la seva vida.

“La redacción de Karen Miller es dinámica, divertida y cautivante. La trama lleva al lector a que descubra lo que les sucede a los personajes y al mundo en el que se ha adentrado.