El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 24 de juny del 2012

Mig segle sense William Faulkner


13/06/2012
Alfaguara publica 'La mansión' i una selecció de cartes. Edicions de 1984 prepara noves traduccions de diverses de les novel•les, que seran publicades a partir del primer semestre de l'any vinent 
El 6 juliol de l'any 1962 un atac de cor va fulminar a un dels millors escriptors del segle XX, William Faulkner. Diverses reedicions en paper i en digital celebren i reclamen la lectura de la seva obra. La reaparició de la seva novel•la "La mansión", amb nova traducció i, sobretot, la publicació del llibre "Cartas escogidas", amb més de cinquanta missives inèdites fins ara en castellà, i d'altres nou títols que des d'avui estan disponibles a la xarxa en format e-book (entre els quals hi ha tots els contes reunits, "Luz de agosto" i "Santuario"), commemoren aquest mig segle sense l'escriptor més emblemàtic del sud dels Estats Units. Edicions de 1984 prepara noves traduccions de diverses de les novel•les, que seran publicades a partir del primer semestre de l'any vinent.
http://www.ara.cat/llegim/Edicions_de_1984-Alfaguara-William_Faulkner-Premi_Nobel_de_Literatura_0_718128350.html