El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dissabte, 30 de juny del 2012

Lev Tolstoi, estrella literària

26/06/2012
L'escriptor rus va ser un dels primers autors entrevistats de manera assídua, tal com demostra el llibre 'Conversaciones y entrevistas', publicat per Fórcola Ediciones, que recull una vintena de converses mantingudes entre el 1885 i el 1910
'Conversaciones y entrevistas. Encuentros en Yasnaia Poliana' és el títol complet del llibre publicat per Fórcola, a cura de Jorge Bustamante, que reuneix un material periodístic de primer ordre amb una vintena d'entrevistes a l'escriptor rus entre el 1885 i el 1910, any de la seva mort. Uns últims anys que l'autor de 'Guerra i pau' va passar a Iàsnaia Poliana, que en rus significa "clar del bosc", una finca rural a 12 quilòmetres al sud-oest de Tula, i que avui és la seva casa museu, al costat de l'escola que va fundar per als nens dels camperols i un parc on hi ha la seva tomba. 
Més informació: http://www.ara.cat/llegim/Lev_Tolstoi-Forcola-Literatura_russa_0_725927545.html