El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 24 de juny del 2012

La nueva vida de Miss Bennet Coleen McCullough

Coleen McCullough
Editorial Espasa
Colecció Booket
Edició Juliol 2011
Llengua castellana
Pàgines 429

Contraportada
L'autora d'El pajaro espino recupera en una novel•la plena d'ironia i subtilesa a la família més cèlebre de la literatura anglesa. Les protagonistes d'Orgull i prejudici, vint anys després. Mary, la petita de les germanes Bennet, no vol portar una vida subjecta a les convencions socials: no contempla casar-se, com han fet les seves germanes, ni desitja caure en la rutina d'una existència fosca i infeliç. Sense responsabilitats familiars, aprofitarà la seva llibertat per viatjar i escriure un llibre que denunciï la situació dels més desfavorits. El seu pelegrinatge serà molt més complicat del que ella mai va imaginar ... 

El racó del llibre
En aquest llibre, segons la contraportada, semblava que em portaria a viatjar pel món de la mà de la Mary Bennet, però no ha estat així. L'autora ens porta a Pemberley i ens fa descobrir el verdader caràcter dels marits de l'Elisabet i la Jane Bennet. També el que els ha passat a les dues filles mes esbojarrades, la Lydia i la Kitti. en afegeix un personatge feréstega, molt amic d'en Darcy i que li fa la feia bruta. En definitiva que les persones al cinquanta anys canvien i no per bé. Francament, el llibre no m'ha acabat de fer el pes, amb un final massa dolç per com és va desenvolupant tot el llibre.