El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 24 de juny del 2012

La Fundació Ramon Llull es desentén del Premi Ramon Llull de les LletresCatalanes

12.06.2012
Fonts del Grup Planeta han confirmat a VilaWeb la continuació del premi, que ara tornarà a organitzar en solitari Ahir a horabaixa el patronat de la Fundació Ramon Llull es va reunir a Ordino, Andorra.
Responsables culturals de tots els territoris de parla catalana van repensar els premis que ha de promoure la institució. D'entrada, la fundació deixarà de sufragar el Premi Ramon Llull de les Lletres Catalanes, que convoca l'Editorial Planeta, i que fins ara era el més ben dotat de la literatura catalana amb 90.000 euros. S'havia parlat de reduir la dotació, però al final la decisió ha estat radical: la fundació se'n desentén i no renovarà l'acord amb Planeta. Fonts del Grup Planeta han dit a VilaWeb que el conveni havia vençut, però que el premi literari continuarà, encara que amb menys dotació, 60.000 euros.
Més informació:http://www.vilaweb.cat/noticia/4019528/20120612/fundacio-ramon-llull-desenten-premi-ramon-llull-lletres-catalanes.html