El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dissabte, 5 de maig de 2012

El jardín olvidado

Kate Morton
Editorial: Suma de letras
Edició: 2010
Llengua castellana
Pàgines: 644

Un llibre molt ben estructurat ja que està situat en tres èpoques diferents, 1913, 1975 i 2005. Trobarem un dona per època: l'Eliza, la Nell i la Cassandra, tres dones importants en el desenllaç de la novel•la. Tot la història comença quan la Nelly fa 21 anys i compleix la majoria d'edat. El seu pare li dona una petita maleta blanca i li diu que no és filla seva, que la va trobar en els molls de Maryborouhg a Austràlia juntament amb la maleta.

 "Tomó las manos de Nell entre las suyas y besó el dorso de cada una. Las apretó con fuerza, sus delicados dedos contra sus palmas rugosas. Su hija. Su primogénita Ella le sonrió, radiante en su delicado vestido de encaje. Él respondió con una sonrisa. Después la invitó a sentarse en un tronco caído de un ficus, liso i blanco, y se inclinó para susurrar algo en su oído. Transfirió el secreto que él y su esposa habían guardado durante diecisiete años. Esperó a ver una chispa de reconocimiento, un diminuto cambio de expresión mientras ella asimilaba lo que le estaba diciendo. Observó cómo los cimientos de su mundo se resquebrajaban, y la persona que había sido desaparecía en un instante".

 A partir d'aquí comença la recerca per trobar la identitat de la Nell, tindran com a guia un conte de fades que troben a la maleta. Aquesta recerca les portarà fins Anglaterra, primer a la Nell i desprès a la Cassandra. Una història tendra i dura alhora ple de renúncies i amistat on el jardí secret és un dels grans protagonistes. Un llibre
fantàstic