El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 29 d’abril del 2012

Josep Vallverdú, nou premi Jaume Fuster

26/04/2012
L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) ha reconegut amb el 12è Premi Jaume Fuster el filòleg, lingüista, narrador i poeta Josep Vallverdú, nascut a Lleida l'any 1923
El Premi Jaume Fuster és concedit anualment per l'AELC en votació dels seus associats a la trajectòria d'un escriptor de reconegut prestigi pel conjunt de la seva obra en qualsevol gènere en català. Vallverdú ha alternat la docència amb la traducció, l'assaig, la narrativa i el teatre. Llicenciat en filologia clàssica, és autor d'una prolífica i diversificada obra, especialment coneguda per les narracions per als lectors més joves. El també Premi d'Honor de les Lletres Catalanes relleva Emili Teixidor, que va guanyar el premi l'edició passada.