El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 8 de març del 2012

La teoria de l'imbècil

Pep Prieto
Editorial: Cubert Edicions
Edició novembre de 2011
Llengua catalana
Pàgines: 118

Aquest llibre va caure a les meves mans buscant llibres petits. El problema actual amb la lectura em va portar a la llibreri a buscar lectures breus. La veritat ha vegades anem a llegir llibres els d'autor famosos i en perdem petites joies literàries com és aquest, ara potser algú el pot trobar una mica ampla de boca.

 És la història d'en Joan Garcia un periodista que volta pel Parlament de Catalunya en busca de notícies, mes o menys verídiques, sembla que tot li val. Normalment es troba amb una companya de la competència, la Rius. Aquesta li parla d'un informa secret i comencen la recerca. En Joan s'adona que té uns poders, quan escriu alguna cosa es compleix. A partir d'aquí se li complica la vida i busca l'origen dels seu poders anirà descobrint la seva vida i la de la seva família des que era petit.

Un llibre, que quan comences la primera pàgina t'enganxa de tal forma, que el llegeixes d'una tirada.