El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dilluns, 20 de febrer del 2012

Marta Rojals, Jaume Cabré i Eduard Márquez, finalistes del Premi Crexells

10.02.2012
El jurat del Premi Crexells (Pilar Argudo, Carme Arnau, Xavier Pla, Ricard Ruiz, Ramon Pla i Arxé, secretari, i Lluís Reales) ha seleccionat les novel•les 'Primavera, estiu, etcètera' de Marta Rojals, 'Jo confesso' de Jaume Cabré, i 'L'últim dia abans de demà' d'Eduard Márquez com a finalistes del Premi Crexells. El guardó, que atorga l'Ateneu Barcelonès, vol distingir la millor novel•la en català publicada el 2011.

El premi Joan Crexells de novel•la catalana és un dels premis de més prestigi de les lletres catalanes, que enguany ha commemorat el seu 83è aniversari. En realitat, els premis literaris, en sentit modern, neixen amb el Crexells de novel•la, instituït i atorgat des de 1928 en memòria del filòsof Joan Crexells i destinat a la millor novel•la escrita en català. El premi compta amb una dotació de 6.000 euros i el guardó és una obra de l’artista plàstic, Antoni Llena.