El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dissabte, 11 de febrer del 2012

El temps de les cireres

Montserrat Roig
Editorial: Labutxaca (butx.)
Edició setembre de 2008
Llengua catalana
Pàgines 281
Aquesta novel•la explica la història d la Natàlia Miralpeix en època franquista. La filla d'una família burgesa vinguda a menys i amb molts embolics familiars que porten a la Natàlia a marxar de casa i del país. Torna l'any 1974 després de dotze anys d'absència i troba el país i la família gairebé igual com l'ha deixat. L'autora utilitza sals temporals per anar d'una època a l'altre i va explicant tots el problemes familiars i la forma de viure d'una part de la societat barcelonina.

Des de l'inici al final de la història només transcorre una setmana, durant la qual Natàlia retroba el passat i el present de la seva família.

Una novel•la que no a acabat d'omplir les expectatives que hi havia posat al llegir la contraportada. Això si, molt ben escrita i amb una vocabulari fantàstic.