El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 26 de gener de 2012

Salvador Macip guanya el premi Carlemany de novel•la

19/01/2012
L’autor de Blanes rep el guardó per al foment de la lectura per ‘Hipnofòbia’, una història de ciència-ficció amb un debat ètic de rerefons.
 El metge i escriptor Salvador Macip va rebre ahir a Andorra el premi Carlemany de foment de la lectura per Hipnofòbia. El guardó reconeix la força i l’atreviment d’una novel•la de ciència-ficció. Un dels propòsits de Salvador Macip (Blanes, 1970) és demostrar que la literatura no necessita dur l'etiqueta "juvenil" per agradar als joves lectors. Rebre el premi Carlemany per al foment de la lectura li dóna la raó. Han sigut nou joves de 14 a 16 anys de tres escoles andorranes els que han decidit el resultat final d'aquest premi convocat pel govern d'Andorra, la Fundació Enciclopèdia Catalana i les editorials Proa i Columna, i dotat amb 10.000 euros.