El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 6 de gener del 2012

Lolita Bosch presenta 'Els amics de l'Art'

01/01/2012
El nou llibre de l'escriptora barcelonina planteja un viatge al voltant del món i de l'art narrat per un curiós i perspicaç gos de poble, l'Art Publicat per Edebé en català, a Els amics de l'Art.
Bosch explica que feia uns quants anys que tenia entre mans aquest últim projecte narratiu, i fins i tot la idea de caminar per diversos pobles i comunitats indígenes de Mèxic, el seu altre país. Considera, però, que les circumstàncies del país llatinoamericà no ho feien viable, i tot plegat va acabar derivant en les onze històries que formen aquest llibre de pàgines setinades i il•lustrades per Noemí Villamuza. Bosch porta anys creant relats per als més petits, un públic amb què se sent "molt còmoda" i amb el qual no perd el contacte gràcies visites que, habitualment, fa a les escoles.