El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 25 de desembre del 2011

Quaderns Crema recupera 'El crim de Lord Arthur Savile', d'Oscar Wilde

21/12/2011
Coincidint amb l'adaptació teatral que es pot veure aquests dies al TNC, la traducció catalana d''El crim de Lord Arthur Savile' torna a les llibreries a la col•lecció de butxaca de Quaderns Crema
Lord Arthur Savile decideix casar-se, però després de saber per mitjà d'un quiromàntic que hi haurà un assassinat al seu futur, Savile s'esforça per esbrinar les circumstàncies d'aquesta suposada maledicció. A més d'una comèdia brillant, El crim de Lord Arthur Savile és un alegat enèrgic contra la superstició, recuperat ara per Quaderns Crema amb la traducció de Jordi Larios. Nascut a Dublín l'any 1854, Oscar Wilde és una de les veus imprescindibles de la literatura anglosaxona de la segona meitat del segle XIX gràcies a obres com El retrat de Dorian Gray, De profundis, El fantasma dels Canterville o El ventall de Lady Windermere.