El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
diumenge, 4 de desembre de 2011

Narcís Comadira: l'intel•lectual hedonista, malenconiós i pessimista

23.11.2011
Entrevista amb el poeta, artista, gastrònom, traductor, assagista, ple de projectes quan és a punt de fer els setanta anys El 24 de gener Narcís Comadira (Girona, 1942) farà setanta anys, i per ara, a aquest poeta, artista, gastrònom, traductor, assagista…, totes li ponen: el Festival Temporada Alta ha estrenat 'Estimat Comadira', un espectacle basat en poemes i textos seus dirigit per Joan Ollé i Xavier Albertí; acaba de publicar el recull d'assaigs 'Les paraules alades' (Empúries), el mateix dia 24 sortirà un altre llibre, de poemes, i per a final del 2012 prepara una antologia de poemes d'altri que li han marcat la vida, per encàrrec d'Ara Llibres.
 Més informació; http://www.vilaweb.cat/noticia/3953466/20111123/narcis-comadira-lintellectual-hedonista-malenconios-pessimista.html