El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
divendres, 30 de setembre de 2011

Comença el primer congrés internacional Joan Maragall

27/09/2011
La primera trobada d'especialistes i estudiosos en l'obra de Joan Maragall tindrà lloc des del 28 al 30 de setembre a la Universitat de Barcelona, coincidint amb els 150 anys del naixement del poeta i el primer centenari de la seva mort.
 En el marc de les activitats commemoratives dels 150 anys del naixement de poeta (10 d’octubre de 1860) i el primer centenari de la seva mort (20 de desembre de 1911), però sobretot com un deute acadèmic i un compromís civil pel que és i pel que representa la seva obra, la Universitat no podia deixar escapar l’ocasió que la celebració de l’Any Maragall oferia per promoure la trobada d’especialistes i estudiosos i posar al dia els estudis sobre Maragall per, d’aquesta manera, situar-lo amb major justesa dins la història contemporània i establir-ne noves vies d’anàlisi i de lectura per al present i per al futur.