El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 17 de juny del 2011

La canción de la concubina

Jaume Sanllorente
Editorial Planeta
Edició: juny 2011
Llengua castellana
Pàgines: 304

En aquestes pàgines hi ha molt d'amor i un dolor, insuportable, hi ha mort en vida i destrucció, però també justícia i esperança. A través d'aquesta novel•la i els seus protagonistes, Jaume Sanllorente ens acosta una realitat impressionant i mal coneguda: la del tràfic d'éssers humans i la de les persones que dediquen la seva vida a lluitar contra ell.
Ànima, Tessa, Quique, Danilo, Carol i Glenda són producte de la imaginació de l'autor, però han estat creats a partir d'homes i dones de carn i ossos la peripècia quotidiana, incansable i tenaç els converteix en autèntics herois

En l' entrevista a l'autor al programa, Els matins de TV3 que podreu veure més avall, ha comentat que els drets d'autor del llibre aniran destinats: la meitat a la seva ONG, Somriures de Bombai i la resta per ajudar a la lluita contra el tràfic humà a les Filipines.