El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 2 de juny de 2011

Entrevista amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2011 • El guardó li serà lliurat el 14 de juny al Palau de la Música

30.05.2011
Albert Manent és el 43è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. Escriptor i historiador, ha centrat la carrera literària sobretot en el camp del memorialisme. L'entrevista (vídeo) ressegueix la seva trajectòria: literària, la seva relació amb els intel•lectuals espanyols i la seva posició sobre l'independentisme. Manent parla de Pujol, Benet, Raventós, i també de Carner, Pla, Espriu i Foix. Així mateix, parla de seu paper en la lluita antifranquista i en la política activa al costat del conseller de Cultura, Max Cahner, en què Manent era l'home d'en Pujol.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3892548/20110530/albert-manent-mi-em-feien-servir-dobservador.html