El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 9 de juny del 2011

Avui, entrevista amb Jaume Cabré i el seu llibre "Les veus del Pamano"

Benvinguts al Racó del llibre, aquesta setmana tenim un programa molt interessant, ja que hem parlat d'una gran novel•la,  Per arrodonir-ho hem tingut la sort que el Sr. Cabré en acceptés fer una petita entrevista a la biblioteca d'Hostalric, el motiu, la seva participació el passat dimarts en el club de lectura per comentar el seu llibre Les veus del Pamano. Des d'El racó del llibre li agraïm la deferència que ha tingut, ha estat un honor per nosaltres poder parlar-hi.
L'entrevista la podeu escoltar en l'apartat " ESCOLTAR PROGRAMA" o la podeu descarregar en "DESCARREGAR".
Us deixem un petit vídeo de l'entrevista.



3 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

Quina enveja!

Núria Martí Constans ha dit...

Hola,Rosa,
Escolta, quins convidats que tens! ;)
Em penso que ara mateix, en Jaume Cabré és un dels millors escriptors que tenim, per no dir el millor. Em trec el barret davant l'exhibició de domini narratiu que fa a Les veus del Pamano. Felicitats per l'entrevista!
Una abraçada

Rosa ha dit...

Hola noies,

La veritat va ser molt interessant i emocionant. Núria, tots els components del club ens va agradar i també ens deixarà un bon record. Com pots veure a la foto, també teníem sopar.

Rebeu una forta abraçada