El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 26 de maig del 2011

Maldito Karma

David Safier
Editorial Seix Barral
Edició: 2010
Llengua castellana
Pàgines 313

Normalment intento no parlar malament dels llibres que llegeixo, puc dir que m'han agradat més o menys, però aquest, la veritat, l'he acabat de llegir perquè li volia donar una oportunitat a les darreres pàgines, però m'ha estat impossible. El llibre està escrit en clau d'humor i el missatge que dona és clar. Però, des de que a la protagonista mort, perquè li cau a sobre el WC d'una estació espaial en desmantellament (això passa en les primeres pàgines), vaig pensar, que patirem! I així ha estat. El llibre me'l varen recomanar com a divertit. Però per a mi ha estat al contrari. La Kim, una dona egoista que només pensa en ella, l'Alex, el seu marit i la Lilly la seva filla que l'estimen amb bogeria. El dia de l'aniversari de la seva filleta passa de la festa, amb el que representa per la nena, perquè té una entrega de premis. Li donen un guardó pel programa de televisió on ella és la presentadora. Aquella nit té un afer amb un company de feina, que la porta de bòlit. Per pensar, si és separa del seu marit, o no, desprès de l'afer amb en Daniel Kohn, puja al terrat i en aquest moment li cau el WC al damunt. A partir d'aquí comença una fase de reencarnacions, que depenent de les bones obres que faci acumularà bon karma, o no, i les reencarnacions aniran canviant. També trobarà un amic anomenat Casanova, que l'ajudarà en la feina que ha de portar a terme.
La contraportada del llibre diu i que a Alemanya l'han gaudit un milió de lectors. M'agradaria que algun lector deixes un comentari per saber si coincidim o no.