El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
divendres, 8 d’abril de 2011

Premis Ràdio Associació de Catalunya

Benvinguts a El racó del llibre. Aquesta setmana no hem fet el programa, la raó, estàvem convidats a l'entrega de premis que cada any atorga Ràdio Associació de Catalunya. D'entrada volíem informar per antena, però una sèrie de raons i horaris no varem trobar la forma de coincidir per gravar el tall informatiu . Us preguem ens disculpeu! En el proper programa, el nostre company en Pep ja ens farà cinc cèntims de l'esdeveniment, ja que per raons personals jo no vaig poder-hi anar. Aquesta setmana no he penjat ressenya, però si les novetats i les noticies.

L'entrega dels onzens Premis Ràdio Associació celebra el bon moment de la ràdio en català 07.04.2011 Barcelona (ACN).- La gala d'entrega dels onzens Premis Ràdio Associació s'ha celebrat aquest dijous a l'auditori ONCE de Barcelona després que dimarts es donés a conèixer el veredicte del jurat sobre les quatre categories premiades i les diverses mencions d'honor concedides. 'La competència' (millor programa), Marta Romagosa (millor professional), 'Solituds' (millor programa de ràdio local) i el Projecte IMTV de l'Institució Montserrat (premi Innovació) són els vencedors d'aquesta edició, que també ha reconegut els professionals de la comunicació Jordi Armengol, Adelina Castillejos, Joan Anton Ramoneda i Mari Pau Huguet.
http://www.vilaweb.cat/acn/comunicacio/3870956/20110407/lentrega-onzens-premis-radio-associacio-celebra-bon-moment-radio-catala.html