El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de febrer del 2011

A primers d'abril arribarà la segona novel•la de Najat El Hachmi, 'La caçadora de cossos'

Ha suscitat força expectació després de l'èxit de 'L'últim patriarca', amb 52.000 exemplars venuts
09.02.2011
Se sabia que Najat El Hachmi, autora de 'L'últim patriarca' (Planeta, Premi Ramon Llull 2008), publicaria una altra novel•la enguany. I se'n sabia el títol, 'La caçadora de cossos'. I s'havia insinuat que tindria escenes de sexe explícit. Doncs bé, ara ja té data de publicació: el 5 d'abril, i sortirà, alhora, en català, a l'editorial Columna, i traduïda a l'espanyol, a Planeta. Des de Columna expliquen a VilaWeb que 'La caçadora de cossos' no és una continuació de 'L'últim patriarca', encara que la protagonista sí que és la mateixa: s'ha fet gran i descobreix el sexe i l'amor.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3846112/20110209/primers-dabril-arribara-segona-novella-najat-hachmi-cacadora-cossos.html