El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 24 de febrer del 2011

El primer espanyol que rep el Premi Internacional de Manga és català

Enrique Fernández ha recollit avui el premi per l'obra L'illa sense somriure
23/02/2011
El dibuixant català Enrique Fernández s'ha convertit avui en el primer dibuixant espanyol a rebre la Medalla de Plata del Premi Internacional de Manga del Japó pel seu còmic L'illa sense somriure, una reflexió sobre la felicitat a través de la mirada d'una nena.
Fernández (Barcelona, 1975) ha recollit a Tòquio la Medalla de mans del ministre japonès d'Exteriors, Seiji Maehara, en una cerimònia amb la resta dels guardonats, entre ells la dibuixant xinesa Xiao Bai, premiada amb la Gran Medalla d'Or per Si loin et si proche (Tan lluny, tan a prop).
(...)
El Premi Internacional de Manga del Japó va ser creat el 2007 pel ministeri d'Exteriors per promocionar a l'estranger aquesta manifestació de la cultura popular nipona i aquest és el primer any que un dels guardons va a parar a un dibuixant espanyol.
Més informació: http://www.ara.cat/cultura/espanyol-Premi-Internacional-Manga-catala_0_432557425.html