El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de febrer del 2011

Avui, entrevista amb Teresa Roig, autora del llibre "El primer dia de les nostres vides"

L'entrevista amb la Teresa Roig, estava programada pel dia 23 de desembre, la vàrem haver d'anular. Avui hem aconseguit fer-la, encara que ha estat una mica més tard de l'hora del programa. La causa, un accident a les rondes, que els ha deixat parats en caravana una bona estona. Però be, al final hem aconseguit dur-la terme i puc ben assegurar que ha estat una estona molt agradable en companyia de l'autora parlant del seu llibre El primer dia de les nostres vides. Esperem que ella també hagi gaudit d'aquesta estona entre nosaltres. També demanem disculpes als nostres oients pel retard del programa, però ha estat totalment involuntari.
Si voleu sentir l'entrevista aneu a: ESCOLTAR PROGRAMA, també la podeu descarregar a DESCARREGAR i la podeu sentir l'estona que us vagi be.