El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 21 de gener del 2011

'Millennium' ha recaptat 20 milions d'euros des de la seva publicació

19/01/2011 2
30 milions d'exemplars venuts en tot el món suposen un bon pessic. El primer informe d'Hisenda de l'empresa dels Larsson porta un grapat de zeros.
Quan va morir, la fatídica tarda del 9 de novembre de l'any 2004, Stieg Larsson no podia ni imaginar-se l'èxit que tindrien les seves novel•les. Aleshores, cap de les entregues de Millennium no havia vist la llum. Els beneficiaris de la seva publicació van ser els seus dos hereus legals, el seu pare Erland i el seu germà Joakim, que l'any 2008 van constituir la companyia Maggliden AB. Enguany s'han fet 20 mesos des de la seva fundació, i per a una empresa sueca això suposa fer la primera declaració d'Hisenda. El resultat indica que, des de la seva aparició, la saga ja ha generat 20 milions d'euros.