El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 27 de gener del 2011

Bromera comença a celebrar els 25 anys

Demà es presentarà l'edició revisada de 'L’últim roder' de Josep Franco, la primera novel•la publicada per l'editorial d'Alzira
24.01.2011
El gener del 1986 va nàixer a la ciutat d'Alzira Editorial Bromera, gràcies a l'editor Josep Gregori. I va nàixer amb la publicació de 'L'últim roder', de Josep Franco. Gregori la va encertar: aquesta novel•la juvenil de bandolers es va convertir ben aviat en un 'best-seller' i ja se n'han fet 32 edicions i se n'han venut més de 75.000 exemplars (segons dades de l'editorial). Però l'aventura de Bromera no es va aturar amb el primer títol: vint-i-cinc anys després Bromera és la primera editorial valenciana i una de les primeres del país. Aquesta setmana començarà la celebració del primer quart de segle amb la presentació d'una nova edició de 'L'últim roder' revisada per l'autor i amb una introducció de Salvador Bataller.
http://www.vilaweb.cat/noticia/3838909/20110124/bromera-comenca-celebrar-25-anys.html