El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 de desembre del 2010

Llegir és més fàcil que mai

Arribar i moldre: la primera aplicació que permet llegir llibres en català i castellà a l'iPad arrasa durant el seu primer cap de setmana
15/12/2010
Cada vegada és més fàcil llegir. I qui no hi estigui d'acord, que parli amb tots els qui, des de divendres, ja s'han descarregat l'aplicació –app, per ser exactes– de Leqtor.com per a iPad. És la primera i, de moment, l'única que permet llegir llibres en castellà i català a la pantalla del dispositiu. Va entrar en funcionament el dia 10 de desembre i, durant el cap de setmana, es va convertir en la segona aplicació més descarregada de tot l'Estat. Més de mil descàrregues d'ebooks, en aquest accés que ofereix, alhora, uns mil títols. I les previsions són engrescadores. Al gener, el número d'entrades arribarà a les 3.000 i, durant l'any vinent, s'hi hauran incorporat més de 10.000 obres. Qui no llegeix és perquè no vol.
http://www.ara.cat/cultura/llibres/Leqtor-com-iPad-ebook_0_390561636.html