El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 de desembre del 2010

Els papers àrabs, d’Ivan Carbonell guanya el 30é Premi Enric Valor.

El dissabte 18 de desembre de 2010 es va lliura el 30é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. El premi, que convoquen Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya, està dotat amb 6.000 euros, la publicació de l’obra i un gravat del reconegut artista valencià Rafael Armengol.
L’obra:
Els papers àrabs
mescla una antiga història de bruixeria perduda a través de segles i d’arxius amb les aventures actuals d’un grup de joves de Cocentaina i de Riba-roja. Els joves, que es coneixen en un viatge a Andorra i a Rialp, descobriran manuscrits àrabs amagats durant segles per les serres de Riba-roja i Vilamarxant, llegiran els versos de l’Espill de Jaume Roig i una nit màgica coneixeran el sabor de la por(...)
Ha quedat com a finalista l’obra La copa dels orígens, d’Isabel Canet, una historia desenfrenada i d’una imaginació desbordant en la que els personatges de la galeria dels Uffizi de Florència es mesclen amb les persones de carn i ossos i pugnen per recuperar un sistema democràtic de govern.