El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de desembre del 2010

Baix en calories

01/12/2010
Carles Porta s'enduu el 24è guardó del Pere Quart per una novel•la esbojarrada que carrega contra el culte al cos
Aquest vespre, a les 19.30h, s'atorga el 24è Premi Pere Quart d'Humor i Sàtira, convocat per l'Ajuntament de Sabadell i Edicions La Campana, en un acte que tindrà lloc al Casal Pere Quart de Sabadell. El jurat ja ha posat els llorers a Carles Porta, per la seva divertidíssima El club dels perfectes, subtitulada amb un irònic 7 dies de disciplina estètica en un hotel spa. Lleugera; molt baixa en calories. Segons els editors, "fresca com una amanida." Entretinguda, àgil, sarcàstica i, sobretot, molt crítica amb la moda creixent de la preocupació pel cos. Narra les peripècies d'un oncle i un nebot en un centre de cures estètiques. Massatges, dietes, esport i tractaments. I una simfonia de personatges estrambòtics, que emmascaren les preocupacions absurdes de l'individu contemporani.

Més informació: http://www.ara.cat/cultura/llibres/Premi_Pere_Quart_d-Humor_i_Satira-Carles_Porta-Ajuntament_de_Sabadell-Edicions_la_Campana-El_club_dels_perfectes_0_382161981.html