El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de desembre del 2010

12a Edició del Premi Bernat Capò

26.11.2010
La 12ª esdició del Premi Bernat Capò, de difusió de la cultura popular el guanya el valencià Pep Martorell amb l’obra, “Devoció marineres a terres Valencianes

Qui no sàpia pregar, que entre en la mar diu la dita popular. També el primer apartat de l'obra guanyadora del Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular. El guardó, dotat en 6.000 euros i una escultura de Ginestar ha anat a parar a les mans de Pep Martorell. Enguany s'han presentat 9 obres. El jurat no ho ha tingut fàcil per l'altíssima qualitat dels treballs. Finalment, una obra que parla de les distintes manifestacions que la insignificança de l'home front la immensitat de la mar ha generat al nostre territori s'ha portat el guardó.
.

El jurat ha valorat de l'obra l'amplitud territorial que aconseguix la temàtica, la qualitat narrativa amb què presenta el treball així com la coherència en l'estructura i la riquesa i diversitat dels continguts exposats.
Més informació: http://bullent.blogspot.com/2010/11/el-mon-mariner-al-premi-bernat-capo.html

El premi, que es convoca anualment, s'inicià el 1999 amb el patrocini inicial de Bancaixa (que el retiraria a la sisena edició) i amb el suport de diverses institucions com Edicions del Bullent, el Museu Valencià d'Etnologia, l'Ajuntament de Dénia, la MaCMA i l'IECMA.
Informació extreta de http://ca.wikipedia.org/wiki/Premi_Bernat_Cap%C3%B3