El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 25 de novembre del 2010

L'editorial Adesiara publica per primera vegada en català 'L'heresiarca d'Apollinaire'

Us oferim un avançament editorial, amb el relat íntegre 'El tovalló dels poetes’

24.11.2010
A mitjan setmana entrant serà a les llibreries el volum 'L'heresiarca i Cia.' de Guillaume Apollinaire (Roma, 1880 - París, 1918), publicat per Adesiara, en una traducció d'Elisenda Galobardes. Comprèn vint-i-tres contes que Apollinaire va escriure entre el 1902 i el 1910. El director editorial, Jordi Raventós, ha explicat a VilaWeb: 'Ara fa justament cent anys de la primera publicació a França d’aquest llibre singular, en què l’autor surrealista fa gala del seu immens enginy, fins al punt que arriba a anticipar un bon nombre d’esdeveniments que, inimaginables al seu temps, van demostrar-se ben reals en el decurs del segle XX.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3815262/leditorial-adesiara-publica-primera-vegada-catala-lheresiarca-dapollinaire.html