El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 18 de novembre del 2010

El guionista Antonio Altarriba i l'il•lustrador Kim guanyen el premi espanyol de còmic per l'obra "El arte de volar"

16/11/2010
El Ministeri de Cultura espanyol ha concedit el Premi Nacional de Còmic al guionista i escriptor aragonès Antonio Altarriba i al dibuixant català Kim, per la seva obra "El arte de volar", realitzada a quatre mans. El llibre explica la vida del pare d'Altarriba mentre recorre les penúries que van marcar la història de l'Espanya del segle passat. L'èxit amb què ha estat acollida la novel•la gràfica ha fet que se n'estigui preparant una versió en forma d'unitat didàctica per a estudiants d'ESO i Batxillerat, que ajudarà els docents a divulgar els transcendentals fets que repassa l'obra.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/941026/ociicultura/El-guionista-Antonio-Altarriba-i-lillustrador-Kim-guanyen-el-premi-espanyol-de-comic-per-lobra-El-arte-de-vola