El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 25 de novembre del 2010

60a Nit de Santa Llúcia

22.11.2010
Aquest matí ha tingut lloc a la seu nacional d’Òmnium la roda de premsa per donar a conèixer als mitjans de comunicació la informació més rellevant relacionada amb la propera Nit de Santa Llúcia. Es tracta de la 60a edició de la Nit de Santa Llúcia – Festa de les Lletres Catalanes, que enguany tindrà lloc a la ciutat de Viladecans, al Baix Llobregat, el 17 de desembre.
(...)
Muriel Casals ha donat els detalls de la 60a Nit de Santa Llúcia, que aposta novament i de forma indiscutible per la part artística i escènica de l’acte de lliurament de premis i prescindeix aquest any, de forma excepcional i per motius pressupostaris, del tradicional sopar.
Més informació: http://nitdesantallucia.omnium.cat/ca/noticia/omnium-presenta-en-roda-de-premsa-la-festa-de-les-lletres-catalanes-60a-nit-de-santa-llucia-4491.html