El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 d’octubre del 2010

Un Premi Mallorca tot donant la volta al món

16.10.2010
Ahir es van atorgar els Premis Mallorca 2010 que han guanyat Carles Sánchez Cardona, en narrativa, i Ricard Martínez Pinyol (Ricard Pinyol), en poesia.
Aquest any els Premis Mallorca queien en una data difícil: ahir a la vesprada a Palma també s'estrenava 'Pa negre' d'Agustí Villaronga, un esdeveniment cultural de molt reclam, i per acabar-ho d'adobar, a Barcelona es lliurava el Premi Planeta que hipotecava bona part de l'espai cultural dels diaris. Però l'acte es va celebrar i va premiar un jove narrador nascut a Palma, Carles Sánchez Cardona, amb un recull de nou narracions, 'Contes des de l'illa Quàntica'. I el poeta i artista tortosí afincat a Mallorca Ricard Pinyol va guanyar el de poesia amb 'La inspiració i el cadàver...