El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 7 d’octubre del 2010

Mireia Vancells

Mireia Vancells neix a Terrassa (Vallès Occidental) en el si d'una família nombrosa al 1964 i per tant encara en ple franquisme, època en què té lloc la seva educació primària; la seva educació secundària i superior es donen durant la transició. Cursa estudis de Filologia Anglogermànica a la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra), llicenciatura que obté al 1988.

Malgrat haver estat escolaritzada en castellà i que les seves llengües universitàries són l'anglès i l'alemany, a l'hora de posar-se a escriure es troba que només sap crear històries en la seva llengua materna, el català. Això l'obliga a reciclar-se en la seva pròpia llengua a l'edat adulta abans de posar-se de ple a escriure novel•les, cosa que decideix a finals del 2007.

Professionalment s'ha dedicat a l'ensenyament d'idiomes, a la traducció tècnica i actualment a l'exportació en l'àmbit de l'empresa privada, i des de mitjans dels anys noranta viu i treballa al Maresme, dedicant la major part del seu temps lliure a l'escriptura.

Les dificultats que troba a l'hora d'obrir-se pas com a escriptora i d'accedir a la indústria editorial, i el moment de crisi que viu el món del llibre la porten al maig del 2009 a elaborar una 'edició d'autor' d'una de les seves novel•les, de moment l'única que ha estat publicada, EL SECRET DE LA GERMANDAT. Aquesta novel•la històrica ha obtingut un notable ressò mediàtic i un gran nombre de lectors malgrat la modalitat alternativa escollida per a la seva difusió, o sigui, la venda per internet i la seva descàrrega sense cost a través de la xarxa.

Obra publicada: EL SECRET DE LA GERMANDAT

• format paper (maig de 2009) : http://www.bubok.com/libros/11342/EL-SECRET-DE-LA-GERMANDAT

• format electrònic -PDF- (abril de 2010) : http://www.bubok.com/libros/172866/EL-SECRET-DE-LA-GERMANDAT--Edicio-ebook

1 comentari:

Anònim ha dit...

En breu es publicara el nou llibre d la Mireia Vancells, NEGRA MEMORIA.
Super recomanable, apassionant.
Anims Mireia esperarem el tercer amb ansia.