El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de setembre del 2010

L'escriptora Joyce Carol Oates presenta la seva nova novel•la a Barcelona

L'escriptora nord-americana Joyce Carol Oates explora les relacions entre pares i fills en la seva nova novel•la "Ave del paraíso", que ha presentat a Barcelona. L'aire de tragèdia grega aflora en aquesta obra d'una de les plomes més destacades de la literatura contemporània dels Estats Units. El brutal assassinat d'una dona és el punt de partida de la novel•la que serveix per parlar de la família. La violència és el teló de fons de l'obra, que situa els personatges en situacions límit. Oates, de 72 anys, és autora de més de 50 novel•les, com "La hija del sepulturero" o "Blonde", basada en la vida de Marilyn Monroe, que ara es portarà al cinema amb Naomi Watts com a protagonista.
Foto: Oates durant la presentació de la novel•la. (Foto: EFE)
http://www.3cat24.cat/noticia/833847/ociicultura/Lescriptora-Joyce-Carol-Oates-presenta-la-seva-nova-novella-a-Barcelona