El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 30 de setembre del 2010

El nou Ken Follet en català no ha arribat a les llibreries per un error en la impressió

28.09.2010
Rosa dels Vents ha hagut de retirar 30.000 exemplars de 'La caiguda dels gegants' perquè li faltaven els dos últims capítols.

Havia d'arribar avui. Era el llançament mundial de la temporada: 'La caiguda dels gegants', el primer volum de la nova trilogia de Ken Follet (l'autor de 'Els pilars de la terra') dedicada a la convulsa història del segle XX. El volum ha sortit al mateix temps traduït a setze llengües, excepte en català. La causa: un error d'impressió ha fet que a la versió catalana li faltessin els dos darrers capítols. S'han retirat a corre-cuita els 30.000 exemplars distribuïts la setmana passada. Segons l'editorial Rosa dels Vents (del grup Random House Mondadori), 'La caiguda dels gegants', que té més de mil pàgines, podria aparèixer en català cap el 14 d'octubre. Follet passarà per Barcelona cap al dia 20.
http://www.vilaweb.cat/noticia/3781437/ken-follet-catala-arribat-llibreries-error-impressio.html

1 comentari:

Mireia ha dit...

No entenc com ningú no ho va veure. Serà queno passa per mans, eh?