El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 23 de setembre de 2010

Avui, El tiempo entre costurasEl racó del llibre, un programa que emet els dijous de 7 a 8 del vespre Ràdio Dos 84 des d’Hostalric - La Selva - Girona. Aquesta setmana parlarem del llibre El tiempo entre costuras i de la seva autora Maria Dueñas i com sempre: les novetats, els llibres més venuts, les notícies i el conte del nostre company Pep.

1 comentari:

Sandra Valentín ha dit...

Quina casualitat! Fa una estoneta me l'he acabada!
He trobat aquesta novel·la molt entretinguda, encara que em recorda excessivament a l`última novel·la de la Júlia Navarro, "Dime quien soy". Una espanyola amb una vida tràgica, la guerra civil espanyola com a rerafons, històries d'espies barrejades amb amors apassionats... Potser és que aquest tema està ara de moda i no m'he enterat!

Recomanable!