El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 de setembre del 2010

Agnès Rotger i Nàdia Ghulam guanyen el Prudenci Bertrana relatant el Kabul dels talibans

(...)La periodista Agnès Rotger i la jove afganesa Nàdia Ghulam han guanyat el 43è Premi Prudenci Bertrana amb la novel•la 'El secret del meu turbant', un relat biogràfic sobre la supervivència al Kabul dels talibans. Aquest 2010 i per primer cop en la història del guardó, el Bertrana també ha tingut un finalista: el gironí Xavier Sala amb 'Les causes perdudes', un relat de ficció sobre un mestre pederasta i els seus problemes de consciència.

Agnès Rotger i Nàdia Ghulam es van conèixer ara fa quatre anys, quan la jove afganesa va arribar a Catalunya per guarir-se de les seqüeles que una bomba li va deixar quan tenia vuit anys. L'amistat que va sorgir entre elles i la cruesa de l'experiència vital de Ghulam han fet néixer 'El secret del meu turbant'...
http://www.vilaweb.cat/noticia/3776941/agnes-rotger-nadia-ghulam-guanyen-prudenci-bertrana-relatant-kabul-talibans.html