El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de juny del 2010

Steve Toltz: 'L'estil és l'empremta digital d'un escriptor'

Dissabte 05.06.2010
L'escriptor australià ha passat per Barcelona per presentar la seva primera i divertida novel•la 'Una part del tot' (La Campana)...
Steve Toltz és un tipus interessant: de tracte senzill i agradable, de seguida t'adones que té un món propi, i que el sap i el vol expressar. I ho fa amb naturalitat, sense teatre. Quan es posa a escriure les idees van a raig i les basteix amb un sentit de l'humor fonamentat en la ironia, que li fa treure la indignació que també porta a dins. Diu que no suporta avorrir-se llegint un llibre. Per això cerca la proporció adequada entre les idees de fons, enginyoses, els imaginaris sorprenents, i la ironia i el sentit de l'humor. Toltz diu que això marca l'estil, que considera l'empremta digital de l'escriptor. Edicions La Campana ha publicat la seva primera novel•la, 'Una part del tot'. Llegiu-ne un fragment.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3738032/steve-toltz-lestil-lempremta-digital-escriptor.html