El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de juny del 2010

Jaume Cabré: 'La llengua és la meva pàtria i la vull lliure

Dimarts 15.06.2010
Va fer una declaració oberta en favor de la independència durant el lliurament del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes

El Palau de la Música es va omplir per retre homenatge a l'escriptor Jaume Cabré, que ahir al vespre va rebre el 42è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes de mans de la nova presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals. En el discurs de cloenda, Cabré va ser clar i rotund: va dir que la llengua era la seva pàtria i que això ja era treballar per la independència política del país. Perquè ell no vol una llengua que sempre hagi d'estar amb l'aigua al coll, sinó que vol una llengua que no hagi de demanar ni perdó ni permís, i que es deixi de parlar de conflicte lingüístic.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3742230/jaume-cabre-llengua-meva-patria-vull-lliure.html