El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 20 de maig del 2010

'L'últim patriarca' s'acaba de traduir a l'anglès

18.05.2010
Si fa poques setmanes Najat el Hachmi, autora de 'L'últim patriarca' (Premi Ramon Llull 2008, Planeta), rebia el Premi Ulysse a la primera novel•la en versió francesa, un guardó que s'atorga a Còrsega, ara l'editorial Planeta ha anunciat que el llibre ja té traducció anglesa, 'The Last Patriarch', publicada per l'editorial Serpent's Tail, i que ja ha començat a rebre les primeres crítiques a la premsa anglesa.

Les bases del Premi Ramon Llull inclouen la traducció del llibre guanyador al castellà (Planeta) i al francès (Acte Sud). Ara s'hi suma la llengua anglesa i, segons informa l'editorial, també es publicaran edicions a Alemanya (Wagenbach), Holanda (Orlando), Itàlia (Rizzoli), Portugal (Planeta Manuscrito), al món àrab (Tatany Book Services), Romania (Curtea veche) i Turquia (Sey Yayinlari).
Informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3730310/najat-hachmi-internacional.html