El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 20 de maig del 2010

El diumenge 6 de juny. Oncolliga't!

Hola amics d’El racó del llibre, com cada setmana des de Ràdio Dos 84 Dial 105,8 FM posem en marxa aquest programa.

Avui us parlaré d’una festa que no té res a veure amb llibres, però crec que la causa mereix fer-ne esment. El diumenge dia 6 de juny la delegació d’Hostalric de l’Oncolliga Girona Lliga catalana d’ajuda als malats de càncer, organitza un dinar benèfic. Aquesta dinar és farà al Pavelló d’esports amb el següent menú:

Amanida catalana (5 embotits)
Fideuà
Gelat (dos gustos)
Pa aigua i vi
Preu 16 €

En el dinar es vendran números pel sorteig de tres paneres que s’han elaborat gràcies a la col•laboració de la gran majoria dels establiments d’Hostalric. Per animar la festa hi haurà ball, la qual cosa, hem d’agrair a l’Ajuntament i al Casal d’avis de la vila. Ara només falta la presencia d’un gran nombre de persones per poder demostrar, un cop més, que som un poble solidari.

Venda de tiquets:
Ajuntament d’Hostalric Oficina de Turisme i Cal Brigada

5 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Està molt bé que es facin coses així, mai hi ha prou per lluitar contra esta merda d'enfermetat.

Rosa ha dit...

Hola Bajoqueta,

Crec que és important que ens impliquem una mica en aquests afers. La Fundació Oncolliga Girona, porta a terme un seguit de serveis gairebé tots gratuïts per ajudar als malats i a les famílies. Fa una gran feina.

Anònim ha dit...

Hola Rosa, sóc l'autora del fiord de Gretel, la Martina. M'ha fet molta gràcia que el meu professor de català llegís la meva redacció...quina vergonya! Però bé moltes gràcies per interessar-vos-hi.

Rosa ha dit...

Hola Martina,
Gràcies pel comentari. Felicitats pel premi i també per la forma tant esplèndida de redactar. Animat a seguir escrivint, ho fas molt bé.

Pep ha dit...

Martina, va ser un plaer poder llegir el teu escrit. M'afegeixo al consell de la Rosa. Felicitats i fins aviat! Em sembla que ens hem de veure dilluns, no?