El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 13 de maig del 2010

Diari del Greg - Un pringat total

Autor: Jeff Kinney
Editorial: Empúries
Edició: 2008
Pàgines 217


En Greg Heffley és el mitja de dos germans, i estudia secundaria i el seu millor amic és diu Rowley.

En Greg escriu en un dietari de tot el que fa, tant a casa com a l’escola, perquè la seva mare li va aconsellar, però ell diu que no és un diari, sinó un dietari, ja que això del diari no li acaba d’agradar. El dietari el comença el mes setembre i l’acaba pel juny, on explica les peripècies de la seva vida escolar i familiar.

Durant el Halloween li passen un piló d’aventures que no li acaben d’anar bé, també organitzen al soterrani del seu amic una mansió encantada per recaptar diners, però també té problemes.

Per Nadal a l’escola organitzen una funció de teatre, però tampoc li deixen fer el que ell volia, encara que finalment ho aconsegueix. En Greg demana al Pare Noé un joc d’ordinador, però per culpa d’una gran confusió troba de regal un jersei.

Durant tot el curs fa mèrits per ser el pallasso de la classe, ho aconseguirà?
Llegiu el llibre i ho sabreu.


Aquesta novel•la d'humor i d'una visió descarnada de la vida d'un adolescent, amb text i dibuixos i ha estat un fenomen als Estats Units.