El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 27 de maig del 2010

Anna Hernandez i Josep Plademunt

En Pep Plademunt, és gairebé conegut de tothom pels seus afers polítics i també la seva feina a l’escola. Guanyador de l’I Premi de Poesia Modest Salses d’Hostalric amb la poesia Que em toquin a morts

Anna Hernández Turné, neix a Malgrat de Mar en el número 13 perpendicular al mar l’any 1974; actualment viu a Arbúcies. Un viatge per terres Occitanes l’any 2005 la du a l’Ostal del Poëta a on coneixerà la gent de la revista ÒC; a partir d’aquí s’inicia una relació més enllà de col•laboracions en la seva revista, i un any després publica el llibre Magnòlia en mà a la col•lecció òc/passatges a França (traduïda més tard a l’Occità per Joan-Francès Mariot). Publicada als faissets de la Talhada de Jaumes Privat a l’antologia col•lectiva Singulars d’un plural del X Festival de Poesia de Girona, a la Revista Barcelona Review... Ha realitzat recitals en diferents espais, com a la “ Cave de poesie” de Tolosa a La Sala, al Pla dels encantats de Calella.