El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 8 d’abril del 2010

Olot es vesteix de negre

04.04.2010
'Olot negre: temps de paraules' és el títol del programa d'activitats que es faran el mes d'abril entorn de la de novel•la negra.

La novel•la negra marca l'activitat cultural d'Olot d'aquest mes d'abril. Sota el lema 'Olot negre: temps de paraules', hi faran cap alguns dels escriptors més destacats del gènere, d'aquí i de fora: Donna Leo, Petros Márkaris, Andreu Martín, Francisco González Ledesma, Lorenzo Silva, Massimo Carlotto, Leonardo Padura, Raúl Argemí, i molts més. Taules rodones, concerts i exposicions formen el programa.

Organitzat per l'Institut de Cultura de la ciutat d'Olot i la Biblioteca Marià Vayreda, i coordinat per Àlex Martín Escribà, el programa vol abordar totes les disciplines del gènere i demostrar l'excel•lent estat de salut que té.
http://www.vilaweb.cat/noticia/3710238/olot-vesteix-negre.html